ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ - ПЛОВДИВ. Винаги качествени и оригинални решения за всяко помещение.

За нас

 

Магазин КРОНОФЛОР е водещ в областта на търговията с ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ в гр. Пловдив, Южна България и познат в цялата страна повече от 18 години. През това време ние категорично сме доказали и продължаваме да доказваме своя професионализъм, коректност и качество на обслужването и на предлаганите стоки и услуги.

 

Основен мотив в работата на КРОНОФЛОР е предлагането на максимално богато разнообразие и винаги актуални колекции декори ламинат, задоволяващи и най-изисканият вкус. Залагаме на личното отношение и внимание към всеки един клиент. Ние знаем, че подовата настилка е от съществено значение за уюта и удобството в едно помещение, било то дом, офис, магазин, хотел. Също така тя отразява Вашия стил и индивидуалност и Ви позволява да реализирате идеите си за мечтан под - КРОНОФЛОР е мястото, където всичко това се случва. С желание ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще Ви предоставим пълна информация,  така че да сте сигурни в своя избор . 

 

Тъй като ЗА НАС Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ДА БЪДЕМ КОРЕКТНИ С КЛИЕНТИТЕ СИ, сме изключили от употреба думата „Безплатно”, като уловка за привличане на клиенти. Вместо това в магазини КРОНОФЛОР ще откриете ПОСТОЯННО АТРАКТИВНИ ЦЕНИ на богат асортимент декори. Поддържаме постоянни наличности от предлаганите промоции и реагираме в максимално кратки срокове за доставка или монтаж. Винаги се съобразяваме с желанията, нуждите и бюджета на нашите клиенти и знаем какво да предложим.

 

КРОНОФЛОР предлага специални дистрибуторски цени на: ламиниран паркет, подложки, первази, ъгли, тапи, снадки за первази, лайстни. Не се колебайте да се свържете с нас.

 

 

* Задължителни полета