ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ - ПЛОВДИВ. Винаги качествени и оригинални решения за всяко помещение.

Cubu - Dollken

Перваз Cubu – Dollken

Первазите на утвърдената марка Dollken от колекция Cubu, са от най-високо качество. Те съчетават едновременно модерна визия, вечна форма и впечатляваща издръжливост. Вписват се във всички жилищни и обществени помещения. Идеалният перваз за всеки ламиниран паркет. 

Cubu са изработени от здрава HDF сърцевина и покритие от устойчив на износване полипропилен. Благодарение на гъвкавите ръбчета, прилягат прецизно и плътно към стената и пода. Всички первази Cubu са високо износоустойчиви и влагоустойчиви. 
Припокриват всички характеристики на MDF первазите, но ги превъзхождат с оптимизираните си практически свойства. Cubu се поддържат лесно и изглеждат добре години по-късно. 

Первазите  Cubu се предлагат в няколко серии:

Серия Cubu Flex

Стандартна версия на подовия перваз Cubu, покриващ технологична фуга между стената и пода до 13 мм. Первазът е с права форма, наличен в четири височини и няколко декора. 

Серия Cubu XL

Съчетание на съвременният дървен перваз с превъзходните характеристики на Cubu перваза. Cubu XL покрива технологична фуга между стената и пода до 19 мм. - идеално решение за всеки ламиниран паркет. Первазът е с права форма, наличен на две височини и в 3 цвята.

Серия Cubu Hamburg Style

Тази серия предлага една ретро визия, с елегантни извивки в горната част. Покрива технологична фуга между стената и пода до 19 мм. - идеално решение за всеки ламиниран паркет,  Первазът е наличен на две височини и в 4 цвята.За качествен и надежден монтаж на первазите, препоръчваме използването на специалната гилотина за рязане на ъгли. Методът на монтаж е чрез лепене, като препоръчително лепило за монтаж е термо - лепило или двустранна самозалепваща лента. Лепилото се нанася като непрекъсната вълнообразна линия, а не на точки.